Møt oss på Arendalsuka

Under tittelen "Mentale lidelser koster: Forsker vi nok?" setter Bipolarforeningen og Norsk senter for forskning på mentale lidelser temaet på dagsorden under Arendalsuka 2018. 

Sted: MS Sunnhordland - se kart her.
Tid: Tirsdag 14/8 2018 13:30 - 14:30

Om arrangementet:

Mentale lidelser er ledende årsaker til uførhet, og koster samfunnet mye. For enkeltpersoner og pårørende innebærer mentale lidelser store utfordringer og smerte. Vi mangler gode verktøy for å oppdage plager og lidelser tidlig og dermed forebygge utvikling av sykdom, og det er vanskelig å finne riktig behandling for den enkelte.

  • Hva er de nyeste og mest lovende feltene innen forskning på mentale lidelser, og hvor står man i dag?
  • Hvor stor er forskningsinnsatsen i forhold til den enkeltes lidelse og samfunnets utgifter?
  • Satses det for lite til at man har realistiske sjanser for å få til et gjennombrudd?

Dette er noen av spørsmålene som blir tatt opp når representanter for Bipolarforeningen og forskere fra Norsk senter for forskning på mentale lidelser (SFF NORMENT) setter temaene på dagsorden. Det vil bli åpnet for spørsmål og refleksjoner fra salen.

Se Facebook-eventet for arrangementet her.

          

Møt oss på stand

Vi står på stand på tirsdag 14/8 fra 15:00 - 17:00, rett etter arrangementet med NORMENT. Her kan du få snakke med representanter fra foreningen og få informasjonsbrosjyrer om foreningen og bipolare lidelser. Du finner oss på standen til Funksjonshemmedes Fellesorganisasjon (FFO) i Gågata 131. 

Velkommen! 

Se alle aktiviteter her.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.