Likepersonstjenesten

Trenger du noen å snakke med? Bestill en time hos en av våre likepersoner.

Vi tilbyr likepersonsamtaler for medlemmer av foreningen. Her kan du snakke med en person som selv har erfaring med bipolar lidelse og vil lytte, gi deg veiledning og kan informere deg om dine rettigheter.  

En likeperson er en erfaringsekspert som har tid til å snakke med nettopp deg. Tilbudet gjelder alle som er berørt av depresjon og bipolar lidelse, enten du har diagnosen selv, er pårørende eller fagpersonell. Tilbudet er gratis og skal ikke ses på som en erstatning for behandling av helsepersonell. Likepersonsarbeidet i Bipolarforeningen utføres på forskjellige måter for tiden på telefon og e-post, men i enkelte tilfelle kan personlig oppmøte avtales.

Likepersonene er medlemmer av Bipolarforeningen, har gjennomført Bipolarforeningens likeperonskurs og fått veiledning. De har skrevet under på taushetsplikt og må forholde seg til Bipolarforeningens vedtekter og verdigrunnlag. 

 

Vil du bestille en samtale med en av våre likepersoner? Fyll ut dette skjemaet. Frivilligkoordinator Tonje kobler deg med en av våre likepersoner. 

 

Relaterte saker:

Se alle aktiviteter her.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.